Tarife gastronomie

eg
eg
eg

Tarife

Mic dejun
25 ron

Ceai, cafea, oua, legume de sezon, unt, branza, gem, paine.

 
Pranz pescaresc
70 ron

La inceput se serveste ciorba de peste traditionala in Delta Dunarii, care este compusa din 2 feluri de mancare. Intai se serveste pestele fiert din ciorba (rasolul de peste) cu mujdei de usturoi, urmat apoi de zeama din ciorba de peste.

Urmeaza un fel principal de peste cu garnitura: saramura, crap la protap, peste prajit, snitel de peste, plachie de peste sau multe alte bunatati tot din peste.

La sfarsit, un desert delicios!

Painea, ardeiul iute si mujdeiul sunt incluse in functie de felurile de mancare servite.
 
Cina
60 ron

Cina este compusa dintr-un un aperitiv, urmat apoi de un fel principal de peste cu garnitura (altul fata de cel servit la pranz).

La sfarsit, un desert delicios!

Painea, ardeiul iute si mujdeiul sunt incluse in functie de felurile de mancare servite.

Precizari

Pensiunea dispune de un foisor in care pot servi masa 24 de persoane.

Pentru un copil cu varsta sub 5 ani, cazat impreuna cu doi adulti,masa este gratuita. Pentru un copil cu varsta intre 5 si 12 ani, cazat impreuna cu doi adulti, costul mesei este redus cu 50%.

Nu este permis accesul oaspetilor in blocul alimentar, iar eventualele alimente pe care acestia le aduc, pot fi pastrate in frigiderele pensiunii, in limita spatiului disponibil.

In general, meniul pe care il propunem oaspetilor este compus din specialitati din peste gatite in mod traditional lipovenesc. In cazul in care in grupul dumneavoastra exista persoane care nu mamanca peste, va rugam sa ne anuntati din timp, telefonic.