Ture foto

eg
eg
eg

Delta Dunarii ofera o multitudine de peisaje unice care sunt o invitatie la fotografie.

Turele foto nu au un traseu fix, ci depind de dorintele participantilor, de experienta acestora, de starea vremii sau de alti factori locali(de ex. nivelul apei). In general se pleaca dimneata dupa micul dejun , iar dupa un traseu de 4 ore se revine la pensiune unde se serveste un pranz pescaresc, urmand apoi ca dupa amiaza sa se faca un alt traseu de 3-4 ore care se va incheia cu "prinderea " unui apus de soare pe unul din lacurile din jurul satului. La cererea participantilor se poate pleca in tura dimineata devreme, urmand ca dupa un traseu de 2-3 ore grupul sa revina la pensiune petru micul dejun.

Pentru a avea suficient spatiu in barca, grupurile sunt formate din maximum 6 persoane.

Pe parcursul turelor foto sunteti Insotiti de un ghid localnic, care cunoaste toate ascunzisurile deltei, si veti naviga pe canale si lacuri incercand sa va apropiati cat mai mult de coloniile de pelicani sau cormorani. Totodata, animale salbatice, intinderi de nuferi, salcii scufundate, rasarturi si apusuri spectaculoase vor reprezenta principalele "tinte" ale obiectivelor aparatelor voastre.

eg
eg
eg


Viteza de deplasare a barcii este mica, iar programul nu este unul fix, astfel incat se pot face opriri ori de cate ori participantii la ture vor sa acorde mai multa atentie si memorie pe card unui anumit peisaj, pelican, nufar, egreta.

Fie ca este primavara, vara sau toamna, in delta cu siguranta veti gasi "motive" care sa va faca sa va "indragostiti" mai mult de camera foto si sa va doriti sa reveniti cat mai curand la Mila 23.

In cazul in care sunteti un grup interesat de acest program va rugam sa ne contactati pe e-mail sau la telefonic.

Inarmati-va cu un aparat foto si cu un card de memorie pe masura si porniti spre Delta Dunarii!