Sejur de 4 zile/3 nopti in Delta Dunarii

eg
eg
eg

In anul 2017 continuam sa va oferim  pachetul de servicii turistice All Inclusive de 4 zile/3 nopti, care a fost foarte apreciat in anii precedenti de oaspetii nostri.

Pachetul de servicii turistice contine:

  • Transferul Tulcea-Mila 23 si retur cu ambarcatiunile pensiunii;
  • 3 nopti de cazare in camera dubla;
  • Toate mesele, cu exceptia pranzului din ziua in care se viziteaza orasul Sulina;
  • Apa plata(0,5 l/persoana) si palinka/tuica(50 ml/persoana) la fiecare masa de pranz si cina servita la pensiune;
  • 5 excursii in Delta cu ambarcatiunile pensiunii:

-Padurea Letea;
-Sulina;
-Admirarea unui apus de soare;
-Lacurile si canalele din N-E Deltei Dunarii, cu un popas la Manastirea Stipoc;
-Canalele si japsele din jurul lacului Fortuna;

  • Inchirierea masinii cu care se viziteaza Padurea Letea;
  • Serviciile ghidului, vorbitor de limba romana;
  • Taxa de vizitare a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

Puteti opta pentru sejururi de joi pana duminica sau de duminica pana miercuri.

Pe parcursul transferurilor si a excursiilor prin delta, in cele 4 zile veti parcurge cu ambarcatiunile noastre aproximativ 250 de kilometri pe apa.

In functie de perioada, preturile, care cuprind toate serviciile enumerate mai sus, sunt cuprinse intre 1000-1350 lei/persoana/sejur. Pretul este acelasi indiferent cate persoane s-au mai inscris in program in aceeasi perioada in care veniti si dumneavoastra. Pentru fiecare sejur sunt disponibile cate 16 locuri. In cazul in care sunteti un grup mai mare, de pana in 24 de persoane, putem colabora pentru cazare cu o alta pensiune, iar mesele si toate activitatile se vor desfasura in cadrul pensiunii noastre.

Anul acesta, in 3 perioade din lunile iulie si august organizam sejururi de 5 zile/4 nopti, care, pe langa pachetul de 4 zile/3 nopti prezentat mai sus, contin in plus inca o noapte de cazare cu pensiune completa si o excursie de o zi la Sfantu Gheorghe.

eg
eg
eg

In continuare va prezentam o descriere a programului sejurului pe zile si pe ore, precum si un tabel in care veti gasi perioadele pentru care puteti opta si preturile.

Ziua 1

Sosirea oaspetilor in Tulcea la ora 14.30.

Adresa la care trebuie sa ajungeti este PORT TULCEA AVAL, care apare pe Google Maps. Intrarea catre port se face din str. Gradinarilor. Coordonatele GPS sunt LAT: 45°11'14.75"N LONG: 28°48'27.17"E.

Puncte de reper: pe str. Gradinarilor este un panou mare care va directioneaza catre intrarea spre PORT TULCEA AVAL. Dupa 150 m, in fata veti avea doua porti. Intrati pe poarta din stanga si veti ajunge la locul de imbarcare.

Aici va puteti parca masinile intr-o parcare pazita, cu plata. Pretul este de 10 lei/masina/zi.

Cu cateva zile inainte de sosirea dumneavoastra, va vom trimite un sms cu numarul de telefon al ghidului care va va prelua cu barca.
In intervalul 14.30-15.00 aveti timp pentru a va transfera bagajele in barca si pentru a va pregati de drum.

La ora 15.00 barca va pleca spre Mila 23.

Atentie!

Avand in vedere ca in barca vor fi mai multe grupuri, barca nu va putea sa va astepte la Tulcea in cazul in care intarziati, ca urmare, va rugam sa va luati o marja de timp de rezerva pentru a evita surprizele legate de trafic, gasirea adresei, etc.

Imediat langa parcare se afla pontonul de la care se face imbarcarea in ambarcatiunile care va vor duce in satul din inima deltei, Mila 23. Deplasarea se va face pe unul dintre cele mai frumoase trasee turistice din Delta Dunarii, traseul nr. 1, respectiv: Tulcea - Bratul Tulcea - Canalul Mila 35 - Garlele Sireasa, Sontea - Canalul Olguta - Dunarea Veche - Satul Mila 23. Durata calatoriei este de aproximativ 2 h.

eg
eg
eg

Odata ajunsi la Mila 23, va veti caza la Pensiunea Dunarea Veche, o pensiune moderna, deschisa in anul 2012 si care este clasificata la 4 margarete. Pensiunea este acoperita in mod traditional cu stuf, dispune de 4 camere cu pat matrimonial si 4 camere twin, toate avand aer conditionat. Camerele sunt mari, au suprafata de 18,5 mp fiecare, au baie proprie si sunt mobilate modern. Pensiunea are o curte generoasa, in care veti gasi umbrelute acoperite cu stuf si sezlonguri pe care va puteti relaxa la plaja. Mesele vor fi luate in foisorul din curte, care in perioadele mai reci se poate inchide.

eg
eg
eg

Dupa ce va veti caza, veti fi invitati sa serviti o cina pescareasca. Avand in vedere ca sunteti veniti de pe drum, va vom astepta cu un meniu de pranz, care include si ciorba, urmata de un fel principal de peste cu garnitura si un desert. In meniul fiecarei mese de pranz si cina sunt incluse apa plata(0,5 l/persoana) si cate o palinca sau tuica(50 ml/persoana).

In fiecare zi, la pranz si cina,veti servi meniul zilei, care este format in special din produse din peste(cu exceptia ultimei cine, in cadrul careia pregatim un meniu traditional romanesc, bazat pe carne din pui). Meniul este acelasi pentru tot grupul. Daca in grupul dumneavoastra sunt persoane care tin post, nu mananca peste sau sunt vegetarieni, va rugam sa ne anuntati din timp pentru a pregati un meniu separat.

eg
eg
eg

Mai multe detalii referitoare la meniul pensiunii gasiti in sectiunea Gastronomie.

Imediat dupa cina, grupul va pleca intr-o excursie cu barca, care va culmina cu admirarea unui apus de soare pe un lac din apropierea satului Mila 23.

eg
eg
eg

Ziua 2

La ora 8.30 veti servi micul dejun.

La ora 9.30 se pleaca intr-o excursie cu barca catre satul si padurea Letea.

Traseul este unul foarte frumos, in drumul spre Letea barca strabatand o salba de mai multe lacuri si canale cu peisaje unice. Va recomandam sa nu va uitati aparatele de fotografiat.

Pe toata perioada pe care o veti petrece in Delta Dunarii, barcile cu care va veti deplasa vor fi conduse de ghizi locali, care s-au nascut si locuiesc in satul Mila 23 si care cunosc cel mai bine toate "ascunzisurile" deltei, unele canale, lacuri si garle pe care veti naviga neaparand pe nicio harta.

eg
eg
eg

Odata ajunsi in satul Letea, grupul va debarca pe mal si va fi preluat de o masina de teren care va asigura transferul intre sat si Padurea Letea (aproximativ 7 km). Pe parcursul excursiei in padurea Letea se va face un popas intr-un loc unde de obicei se intalnesc celebrii cai salbatici de la Letea.

Vizitarea padurii, cu aspect de padure tropicala, desfasurata sub forma unor fasii numite hasmacuri, situate intre dune nisipoase, dureaza aproximativ o ora si jumatate, Pe parcursul deplasarii catre padure veti fi insotiti de un ghid.

eg
eg
eg

Dupa vizitarea padurii Letea, se va pleca spre Sulina, cea mai estica localitate a Romaniei.

In orasul Sulina se va ajunge in jurul orei 13.30.

Din oras pana la varsarea Dunarii in mare (Bara Sulina) mai sunt inca 7 km. Daca vremea este favorabila, nu sunt valuri mari sau furtuna pe mare, si exista in grup cel putin 8 adulti care doresc sa mearga pana la varsare, aceasta excursie suplimentara costa 40 lei/persoana.

Odata ajunsi in Sulina, pentru cateva ore grupul va avea program liber. In acest timp se poate vizita faleza orasului, bisericile, farul vechi sau cimitirul international. Totodata, se poate ajunge cu microbuzul la plaja. Apa este foarte mica(ca la Mamaia), plaja este lata, iar nisipul este foarte fin.

Pranzul din aceasta zi nu este inclus in pret, dar sunt mai multe variante de a servi masa la restaurantele de pe faleza din Sulina sau la terasele de pe plaja. Daca la pensiunea noastra veti savura specialitati din peste de Dunare, la Sulina puteti comanda diverse sortimente de peste marin.

La ora 16.00 grupul se va reuni la pontonul unde este acostata barca pentru deplasarea la Mila 23. Dupa 15 iunie, cand vremea se incalzeste mai tare, plecarea spre Mila 23 va fi la ora 18.00, pentru a va da posibilitatea de a petrece mai mult timp la plaja.

eg
eg
eg
Odata ajunsi la Mila 23, pana la cina este program de voie.

Cina(specialitati din peste) se serveste la ora 19.30 si, pentru ca veti fi istoviti dupa o zi intreaga de mers cu barca, meniul cinei va contine si ciorba.

In perioadele de program liber oaspetii se pot odihni, se pot relaxa jucand badminton, pot vizita satul de pescari Mila 23 sau, daca vremea o va permite, pot face plaja pe sezlongurile din curtea pensiunii. Persoanele care iubesc animalele se pot juca cu Sara, "paznicul" pensiunii, un ciobanesc bucovinean foarte prietenos. Totodata, se poate pescui de pe pontonul pensiunii.

eg
eg
eg

Ziua 3

La ora 8.30 se serveste micul dejun.

Aceasta zi este dedicata explorarii salbei de lacuri din jurul satului Mila 23. Daca in a doua zi viteza de deplasare a barcii este mai mare, pentru ca si distantele sunt mai lungi, in aceasta zi barcile vor merge mai incet, dandu-va posibilitatea de a savura din plin peisajele deltaice.

La ora 9.30 se pleaca in plimbarea de dimineata, prilej cu care puteti admira splendoarea canalelor si lacurilor din nord - estul satului: Canalul Eracle - Lacul Radacinos - Lacul Trei Iezere - Lacul Miazazi - Lacul Babina

eg
eg
eg

In cadrul acestei excursii se face un popas la Manastirea Stipoc, singura manastire situata in Delta Dunarii, amplasata pe grindul Stipoc, intre Mila 23 si Chilia Veche.

La ora 13.00, oaspetii sunt invitati la masa de pranz (specialitati din peste).

Dupa masa si un scurt program de odihna, la ora 17.00, se pleaca in a doua excursie a zilei, prilej cu care se vor vizita japsele si canalele din jurul lacului Fortuna, unul din cele mai mari lacuri din Delta Dunarii

eg
eg
eg

La ora 20.00 se serveste cina. La aceasta cina vom pregati pentru dumneavoastra un meniu traditional romanesc din carne de pui.

Ziua 4

La ora 9.00 se serveste micul dejun.

La ora 10.00 se pleaca spre Tulcea, unde veti ajunge cel tarziu la ora 12.00.


Tarife primavara 2017

Perioada

Nr. locuri disponibile

Pret/persoana

Ce include

28 aprilie-1 mai

0

1250 lei

 (Vacanta de 1 Mai)

-Cazare in camera dubla;

 

-Pensiune completa (fara pranzul de la Sulina);

 

-Apa plata(0,5l/pers.) si palinka(50 ml /pers.) la fiecare masa de pranz si cina servita la pensiune;

 

-Transferurile Tulcea-Mila 23 si retur;


-5 excursii 
cu barca in delta: Letea, Sulina, Apus de soare, 2 x Lacuri;

 

-Inchirierea masinii  la Letea;

 

-Ghid vorbitor de limba romana;

 

-Taxa de vizitare a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

1-4 mai

0

1100 lei

4-7 mai

0

1100 lei

7-10 mai

0

1000 lei

11-14 mai

0

1100 lei

14-17 mai

0

1000 lei

18-21 mai

0

1100 lei

 

21-24 mai

0

1000 lei

25-28 mai

0

1100 lei

28-31 mai

0

1000 lei

 

Tarife Vara-Toamna 2017

In cazul in care nu mai sunt locuri la pensiunea noastra, colaboram pentru cazare cu o pensiunea partenera, aflata la 3 minute de mers pe jos de pensiunea noastra, iar mesele, excursiile, transferurile si toate activitatile din acest program le veti desfasura cu grupul cazat la pensiunea noastra.

Perioada

Nr. locuri disponibile

Pret/persoana

Ce include

1-4 iunie

0

1250 lei

(Vacanta de 1 iunie)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

-Cazare in camera dubla;

 

-Pensiune completa (fara pranzul de la Sulina);

 

 -Apa plata(0,5l/pers.) si palinka(50 ml /pers.) la fiecare masa de pranz si cina servita la pensiune;

 

-Transferurile Tulcea-Mila 23 si retur;


-5 excursii 
cu barca in delta: Letea, Sulina, Apus de soare, 2 x Lacuri;

 

 -Inchirierea masinii  la Letea;

 

-Ghid vorbitor de limba romana;

 

-Taxa de vizitare a Rezervatiei Biosferei Delta Dunarii.

4-7 iunie

0

1250 lei

(Vacanta de Rusalii)

8-11 iunie

0

1150 lei

11-14 iunie

0

1100 lei

15-18 iunie

0

1150 lei

18-21 iunie

0

1100 lei

22-25 iunie

0

1150 lei

25-28 iunie

0

1100 lei

29 iunie- 2 iulie

0

1250 lei

2-5 iulie

0

1250 lei

6-9 iulie

0

1250 lei

9-12 iulie

0

1250 lei

13-16 iulie

0

1250 lei

16-19 iulie

0

1250 lei

19-23 iulie

0

1550 lei

(Sejur 5z/4n)

23-26 iulie

0

1250 lei

27-30 iulie

0

1250 lei

30 iulie-2 august

0

1250 lei

3-6 august

0

1250 lei

6-10 august

0

1550lei

(Sejur de 5z/4n)

10-13 august

0

1250 lei

13-16 august

0

1350 lei

(Vacanta de Sf. Maria)

17-20 august

0

1250 lei

20-23 august

0

1250 lei

23-27 august

0

1550 lei

(Sejur de 5z/4n)

27-30 august

0

1250 lei

31 august-3 septembrie

0

1250 lei

3-6 septembrie

0

1250 lei

7-10 septembrie

0

1250 lei

10-13 septembrie

0

1250 lei

14-17 septembrie

0

1250 lei

17-20 septembrie

0

1100 lei

21-24 septembrie

0

1100 lei

24-27 septembrie

0

1100 lei

28 septembrie-1 octombrie

12

1100 lei

Precizari

Nu sunt incluse in pret bauturile (cu exceptia celor de la micul dejun, a apei plate si a palincii de la pranz si cina), dar le puteti procura contracost de la pensiune.

Nu este inclusa in pret contravaloarea parcarii masinilor la Tulcea (pretul este de 10 ron/masina/zi).

Nu este inclusa in pret excursia optionala din orasul Sulina pana la varsarea Dunarii in Marea Neagra. Aceasta excursie se poate efectua doar daca starea vremii o permite(ghidul va decide).Excursia se organizeaza doar daca in grup sunt cel putin 8 adulti doritori. Pretul este 40 lei/persoana. Copii beneficiaza de discounturile de 50 %, respectiv 75%, in functie de varsta.

Daca o persoana doreste sa se cazeze in regim single, va achita in plus 300 lei fata de pretul din tabel(400 lei in cazul sejururilor de 5 zile/4 nopti).

Pentru copiii de pana la 5 ani impliniti, care se cazeaza in camera cu ambii parinti, fara a solicita un pat suplimentar, pretul este 25 % din valoarea pretului pe care il achita un adult. Pentru copiii cu vasta cuprinsa intre 5 si 12 ani, care se cazeaza in camera cu ambii parinti, fara a solicita un pat suplimetar pretul este 50% din valoarea pretului pe care il achita un adult. Daca unul sau mai multi copii mai mici de 12 ani se cazeaza in camera doar cu un adult, adultul va achita in plus tariful suplimentar de cazare in regim single, iar copilul/copiii beneficiaza de discounturile precizate mai sus.

Un pat suplimentar introdus intr-o camera costa 50 lei/zi. Nu exista paturi suplimentare pentru toate camerele pensiunii. In consecinta, cand faceti rezervarea, va rugam sa va interesati daca mai sunt disponibile paturi suplimentare.

Pentru a va putea bucura cat mai mult de peisajele unice din delta, transferurile Tulcea-Mila 23 si retur, precum si excursiile pe lacuri si canale se vor face cu o barca cu motor care este descoperita. Pentru a preintampina eventuale neplaceri care ar putea interveni pe parcursul deplasarilor cu barca, provocate de starea vremii, va rugam sa aveti asupra dumneavoastra pelerine de ploaie(in toate anotimpurile), haine groase, geci si caciuli(primavara si toamna), palarii, ochelari de soare si crema de plaja(vara).

Spatiul de depozitare al bagajelor este limitat. In acest sens avem rugamintea ca fiecare persoana sa nu aiba mai mult de un bagaj de dimensiuni rezonabile. Se accepta la bord si cate un bagaj mic de mana. In cazul in care veti veni cu mai multe bagaje, este posibil ca acestea sa nu incapa in compartimentele special amenajate, incomodandu-va pe parcursul transferurilor Tulcea-Mila23 si retur.

Avand in vedere ca in satul Mila 23 sunt 4 magazine alimentare in care gasiti bauturi la preturi rezonabile(transportul marfurilor este subventionat), va rugam sa nu aduceti cu dumneavoastra baxuri de apa minerala sau bere pentru ca exista riscul sa nu aiba loc in barca.

Nu intermediem achizitionarea de peste de la localnici, nu curatam peste si nici nu este posibil sa il transportam cu ambarcatiunile pensiunii la Tulcea.

Pensiunea noastra este o pensiune linistita, la care oaspetii nostri vin pentru a admira frumusetile deltei si pentru a savura de preparatele din peste gatite in mod traditional lipovenesc. Pentru a asigura confortul necesar tuturor oaspetilor, precum si pentru a nu deranja pensiunile din jur, in cadul pensiunii nu este permisa ascultarea muzicii data la maximum sau organizarea de petreceri "zgomotoase" pana spre dimineata. Se poate asculta muzica pana la ore mai inaintate din noapte, dar la un volum care sa nu deranjeze somnul celor din jur.

Rezervarea unui pachet se servicii turistice devine efectiva in momentul achitarii unei sume reprezentand 30% din valoarea pachetelor de servicii turistice.


Daca aveti unele nelamuriri sau doriti informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la numerele de telefon ale pensiunii sau sa ne trimiteti un e-mail.

Va asteptam cu drag!